Nytänk och hemleveranser

hemlev.jpg

Kreativt liv💚stor utmaning just nu!

I denna tid gäller det att vara påhittig och kreativ i sinnet. Vi människor är otroligt anpassningsbara så nu blir det nya påhittiga tankar och nya idéer för att jag ska överleva med min verksamhet. Välkommen säger jag du påhittiga, småtokiga, kreativa, arbetssamma Ulrica. Nu är det du och jag!

Det är en svår tid för min verksamhet just nu då jag till stor del jobbar med människor. Det betyder att jag nu direkt ändrar min verksamhet i min chokladverkstad. Jag har tidigare haft grupper som kommer och tillverkar praliner tillsammans som aktivitet/event. Den verksamheten ställer jag nu på paus en tid, då det inte är lämpligt att träffas i grupp och vara så nära varandra. Jag är nu tvungen att vara påhittig och inte deppa ihop💚

Mitt sätt att vara kreativ blir att jag nu satsar allt på att tillverka massor av onödigt goda praliner, tårtor och desserter i dessa dagar, med hemleverans direkt till dig som kund. Superkul! Så välkommen att beställa så levererar jag hem till din dörr om du bor norrort i Stockholm nära Upplands Väsby.

För mig skulle det betyda väldigt mycket om du skulle vilja berätta för dina vänner om att jag finns. Jag som är ensam i mitt företag har en stor utmaning i att överleva denna tid framöver och då behöver jag er hjälp. 

Du kanske önskar godsaker till helgen eller redan i morgon, praliner, cupcakes eller en tårta till en födelsedag. Uppmuntra en vän eller en familj och beställa pralinleverans hem till dem. Välkommen att höra av dig! Sortimentet kommer variera så mer praktisk information om utbud kommer uppdateras på Choklad för själens Facebook kontinuerligt. Du är hjärtlig välkommen att beställa!

Just nu finns smakerna “Sommardröm”-en pralin fylld med vit chokladganache smaksatt med Limoncello och doppad i riven kokos. “Lakritspralin”- beroendeframkallande för dig som älskar lakrits. “Trädgårdsbär” hallonpralin doppad i syrligt svartvinbär

Priser:
Praliner: 13kr/st 
Minicupcake med blåbär/choklad 16 kr/st.
Tårta- Ljuvligt god choklad- och hallonmoussetårta med färska bär 12-bitars 450kr

Välkommen att beställa så levererar jag direkt hem till din dörr. Tel 070-7711193 ulrica@iderika.com

Till sist vill jag uppmuntra till stor kärlek 💕passa på att ta hand om dina kära. Gräv djupt i ditt kreativa sinne efter dina goda egenskaper, din goda vilja och dina goda idéer.

Kram och tack för din hjälp och ditt stora hjärta!

Ulrica

Ulrica Grahl