OM MIG

Jag heter Ulrica Grahl och bor i Upplands Väsby med min familj. Jag har äntligen fyllt 50 år, har en stor passion för livet och choklad men jag har också många andra saker som fyller mitt liv. Min man och familj som är min klippa. Älskar att njuta av livets alla godsaker såsom spontana middagar med vänner, inredning och trädgårdsfix. Gillar att lyxa till en vardagskväll med dessert och bubbel men också att pausa livet och unna mig en gofika.

En viktig sak för mig är att träffa vänner i mitt nätverk och inspirera varandra till mod. Jag gillar verkligen att prata om mod och framtidstro eller lockas i tanken att bli modigare eller inspireras, i det lilla och stora, bli lite mer smågalen och ibland växa som människa. Jag är en sann social människa men uppskattar också tystnad och filosofiska tankar om livet.

Det finns inget jag tycker så mycket om som att ha fest. Jag hittar alla möjliga anledningar att fira eller partaja här hemma i vårat hus. Allt från Disco, Höstfest, Disneymaskerad, Julgransplundringar, Pajfest på altanen, Grillfest, Nostalgikvällar med knytis och nätverksträffar. Jag är verkligen helt förälskad i människan och det finns inget som fascinerar mig så mycket som allas våra underbara olikheter och likheter. Skulle jag någon gång framöver bredda min verksamhet så vore det i så fall en självklarhet för mig att bli en härligt inspirerande festfixare men jag drömmer också om att starta restaurang på övervåningen.

En ny passion för mig är vårat lilla sommartorp som finns på Öland där det är väldigt avskilt och lantligt. Total tystnad förutom tupparna och korna. Lyxen i färska grönsaker och råvaror från gårdarna intill. Stjärnklar himmel på nätterna och cykelutflykter på grusvägarna under dagarna. Att få laga mat utomhus kickade igång en ny sida hos mig, som jag verkligen gillar. Spännande tid framöver så får vi se vad detta leder till.

Har du själv idéer och funderingar om choklad, fester, reportage, mod, matlagning och pralintillverkning, så hör gärna av dig så ses vi på en fika.