Vår i hjärtat

10937349_10153056519774429_2068555295_n1.jpg

Vinter men ända lite vår i hjärtat. Jag har lite svårt för vintern och kylan. Försöker peppa mig själv att jag kommer att klara de närmsta månaderna. Jag satt häromdagen och pratade med några vänner om hur man kan få vardagen i det allvarliga livet lite ljusare. Så nu ska jag försöka lyssna mer på musik, skatta och dansa mer med min man. Laga godare mat och äta desserter oftare. Krama barnen mer och träffa vännerna så ofta jag bara kan så kommer nog denna tid fungera trots kylan. Jag testade lite av detta i fredags. Spotify men disco på högsta volym medan jag och min man lagade mat tillsammans, för en gångs skull. Smådansade runt i köket och blev på strålande humör. Tänk vad man kan hjälpa sig själv genom att försöka leva nu. Inte bara planera och tänka på framtiden hela tiden. Stanna upp och försök dansa i köket en fredagkväll istället:) Riktigt kul och mysigt! Livet är så allvarligt ändå så det gäller att hitta på lite bus och äta mer desserter.

Denna vecka på jobbet ska jag testa att tillverka några nya goda smaker på praliner inför alla hjärtans dag. Det är lätta att fastna i hallon och kaffesmaker men i år blir det en vit pralin med passionsfrukt, mörk chokladpralin med limesmak och en mjölkchokladpralin med salt tror jag. Packade i fina små askar att ge bort till någon man tycker om.

UncategorizedUlrica Grahl