Välkommen till mässan Alla Älskar Hembakat nu till helgen

traeffa-oss-pa-alla-aelskar-hembakat-720x405.jpg

Äntligen är det dags för den underbara mässa Alla Älskar Hembakat i Uppsala, Fyrishov nu till helgen. Jag står nu och tillverkar massor av praliner och godsaker till min monter som kommer bli maxad av choklad.

Den 24–25 mars är det dags för Sveriges enda riktiga bakmässa för alla hemmabagare, proffs och glada amatörer. Alla älskar Hembakat är en inspirerande mässa som vänder sig till alla som tycker om att baka.För andra gången anordnar Hembakat, Sveriges största baktidning, en mötesplats som går helt i bakningens tecken.

I min monter D12, bjuder på choklad och pratar gärna om goda chokladrecept. Jag har laddat med massor av underbart goda praliner och chokladpåskägg. Jag har också choklad för bakning och pralintillverkning, pralinformar och magnetformar och självklart min nya bok "Choklad för själen", som jag gärna signerar. Jag har också lyxig utlottning i min monter.

Det blir en helg med aktiviteter, rolig shopping och inspirerande föreläsningar, kurser och nybakat bröd. Dessutom kommer bakprofilerna Roy Fares, Sébastien Boudet, Dorotea Malmegård, vinnaren av Hela Sverige bakar 2017 Andréa Brändström, Daniel Lankatosz och Frida Leijon med flera ge sina bästa baktips på stora scenen.

Mer info Mässan har öppet kl 10-18 båda dagarna.

Hoppas att vi ses!

Ulrica