Välkommen på Bak- och Chokladfestivalen

bak-och.jpg

Äntligen är det dags för Bak- och chokladfestivalen. Det är verkligen en av mina höjdpunkter på året att få ha en monter på denna mässa. En mässa fylld med choklad och godsaker till bakning, Årets konditor, kladdkakerace och många intressanta talare på scenen. Jag har tillverkat massor av goda praliner som jag säljer i min monter, både i askar och styckvis. Fyllningar och smaker som citron, kanel, mandel, lakritskola, hallon och salted caramel gör att det finns något för alla. Givetvis har jag choklad för bakning och pralintillverkning också, både vit, mörk- och mjölkchoklad. Jag har också laddat upp med nya fina pralinformar och självklart mina goda pralinklubbor.

I år blir det lite annorlunda i min monter då jag nu har min nya bok Choklad för själen med mig. Ser verkligen framemot att prata recept och signera böcker till alla chokladsugna besökare. Kommer blir jätteroliga dagar i chokladens värld.

Hjärtligt välkommen förbi min monter B01:11 Samma plats som jag alltid finns på.

Ulrica

UncategorizedUlrica Grahl