Tillverka praliner med dina vänner till Påsk

Pralinkursdeltagare1.jpg-for-web-large1.jpg

Snart är det påsk och choklad hör verkligen påsken till tycker jag. Tänk dig en kväll tillsammans med dina vänner och choklad. Mums! Alla dessa underbara smaker som påminner oss om att våren är på gång. Allt från syrligt lime/citron och passionsfrukt till härliga bärsmaker. Dra ihop ett gäng vänner och boka in en pralintillverkning hos mig eller så kommer jag gärna hem till dig. Det enda du behöver tänka på är att det finns en kyl/frys någonstans i huset. Allt annat har jag med mig. Det blir otroligt härlig stämning och mycket skratt. Jag åker och far runt i halva Sverige så även om du inte bor i Stockholm så kommer jag gärna till dig.

Under kursen får ni lära er att tillverka praliner. Ni får göra två olika sorter. Vi tempererar mörk choklad, gjuter i pralinformar och fyller dem med god ganache. Ni får också göra goda mjölkchokladtryfflar som vi rullar, doppar och garnerar vackert. Resultatet blir ljuvligt  goda praliner & tryfflar att ta med sig hem tillsammans med recepten. Ni får givetvis äta så mycket choklad ni önskar under kursen.

Kursen pågår ca 2-2,5 timmar beroende på antal deltagare. Vi använder endast finaste råvaror, inga nötter/mandel eller vallmofrön eftersom det kan finnas deltagare som är allergiska. Pris 420:-/deltagare inkl alla ingredienser och kaffe/te & pralin. Blir du nyfiken skickar jag gärna mer info ulrica@iderika.com