Tack alla för ett underbart år

40599029_1799597123465139_5449991938717515776_n-1-e1535986149645.jpg

Tårarna rinner ner för min kind när jag sitter tittar på alla fantastiska bilder från min bokrelease som var precis för ett år sedan, denna vecka. En av de bästa dagarna jag upplevt.

Att ta steget och våga bli modig var stort för mig. Jag hade aldrig vågat tro att min receptbok "Choklad för själen" skulle uppmärksammas som den gjorde av alla tidningar som gjorde reportage och publicerad från boken. Det är helt overkligt kul. Tack! Det blev kvittot, att det lönade sig att följa sitt hjärta. Men det betydde också att mitt varumärke "Choklad för själen" blev ett startskott att jag är på rätt spår, vilket känns superkul.

Jag älskar verkligen choklad och älskar att jobba med choklad. En magisk råvara som jag trollar och experimenterar med, i smak och form. Tillverkar praliner och gör desserter, bakar och njuter.

Nu är det ett nytt år med nya utmaningar, tankar och idéer som poppar upp i min inre som en liten popcornmaskin mellan varven. Spännande tider framöver och jag ser framemot hösten och vintern

Det är verkligen en sann glädje att ha mina event med pralintillverkning ute på företag samt privata grupper i min chokladverkstad. Att mötas i dörren och glada människor som har längtat efter choklad och upplevelsen är otroligt kul. Sedan när deltagarna efter pralintillverkningen packar ner sina vackra goda praliner i fin ask för att ta med sig hem och är supernöjda, är verkligen inspirerande. Det kommer jag fortsätta med för alltid.

Idag när jag stod och tillverkade praliner med svartvinbär så förstod jag varför många blir så lyckliga och glada när dom äter någonting som är sådär onödigt gott. Vilken lycka att få njuta! Jag tror också att det är en viktig ingrediens i livets allvar, just att njuta.

Ofta vill jag tillbaka till det här lyckoruset som jag hade för ett år sedan, att få ha en helt fantastisk bokrelease på Slottsbacken, bland kristallkronor och guldspeglar tillsammans med mina desserter, kakor, tårtor, fudge och praliner samma dag jag fyllde 50 år var magiskt! Den känslan vill jag gärna uppleva igen måste jag erkänna. Likaså det underbara festen på Kvik som var galet rolig.

Så tack alla kära vänner, kunder, roliga tidningar och alla ni som älskar choklad. Ni är bäst. Det är precis så det är, det är ni som inspirerar mig till nya tankar och idéer, jag kan inte tacka er tillräckligt. Tack!

Kram

Ulrica

UncategorizedUlrica Grahl