Smakupplevelse

tidningen-glad-choklad1.jpg

Mötet med människor är det jag älskar mest i livet. Nu när chokladfestivalen är slut så är det mitt starkaste minne, alla trevliga och glada människor som besökte min monter. Alla härliga samtal om choklad och recept, metoder och pralintillverkning men också samtal om enkelheten i att bara njuta av en liten pralin. Stanna upp och blunda och känna smakerna maxat på alla sätt. En smakupplevelse som inte går att förklara, den måste upplevas. Jag har verkligen haft så galet kul dessa dagar, massor av skratt och lite småhysterisk lördag där nog mässan slog rekord i antal besökare, kan jag gissa. Denna vitaminkick kommer jag bära med mig länge.

Väldigt många kommenterade mina praliner med FireBall-fyllning. Det var kul att ha en smak som stack ut från mängden eftersom det ibland blir lite lika smaker på flera ställen på en chokladfestival med många utställare. Härligt med alla kommentarer om den ljuvligt goda Amarula-pralinen som verkligen gjorde succés. Jag kommer att lägga ut recept på den pralinfyllningen om några dagar.

Jag ser verkligen framemot att möta många av er på mina choladupplevelse med pralintillverkning nu framöver. Vissa av er kommer jag att besöka hemma hos er i både Uppsala, Strängnäs och Katrineholm men också många på era arbetsplatser med pralintillverkning tillsammans med personalen/kunder. Jag laddar med massor av goda smaker för er.

Ta lite extra choklad i dag och njut!

 

 

 

UncategorizedUlrica Grahl