Så mycket gott i boken

bokhög-e1505984508775.jpg

I helgen skulle jag fixa en god kaka till fikastunden. Funderade lite vad jag var sugen på och då plötsligt slog det mig, jag har en egen receptbok, en alldeles egen. Det är ju helt overkligt att jag rodde i land med detta bokprojekt. Att få bläddra i sin alldeles egna bok känns superkul. En granne frågade mig härom dagen, när hon var förbi och köpte några böcker "vilket recept är ditt favoritrecept?". Ja sa jag, och började bläddra i boken för att leta. Alla recept är mina favoritrecept, så är det. Passar olika dagar vid olika stunder beroende på humör. Boken är uppdelad i tre teman, Tryfflar & fudge, Härliga desserter och Kakor till fikastunden. Jag är väldigt svag för Hasselötstryfflarna men också för Kanelstekta äpplen med chokladsås. Så galet gott och dofterna som blir när man steker äpplena i kanel är magiska. Receptet tar bara några minuter att göra. Det som tar tid är att skala äpplena.

Stekta äpplen blir det för min del till helgen, känner jag. Skulle nog egentligen vilja ha det nu på direkten men i dag är det dags att åka till ett trevligt företag inne i Stockholm och tillverka praliner tillsammans med 29 deltagare. Så kul!

Om du är sugen på min bok så är du välkommen att beställa den på www.chokladforsjalen.se eller komma förbi min lokal i Upplands Väsby. Slå en signal innan så att jag är på plats

Njut av livet med choklad!

UncategorizedUlrica Grahl