Roligt reportage i lokaltidningen

mitt-i-blogg2.jpg

För ett tag sedan ringde telefonen, det var tidningen Mitt i Väsby som undrade om de fick träffa mig för en intervju. Självklart fick dom det! De skulle skriva om det växande intresset av matbloggar.  Hittat mig när de googlade ätbart och matblogg i Väsby. En fotograf och en reporter kom dagen därpå och fotatade och intervjuade mig om mitt bloggande. Det var sedan spännande att slå upp lokaltidningen veckan därpå och läsa. Dom hade skrivit en helsida om matblogg och min chokladblogg. Riktigt roligt. Dom lyckades verkligen fånga ögonblicket i en härlig inlevelse mitt i tillverkningen. Ja hjälpars vilket skratt:)  Om du är nyfiken att läsa artikeln kan du hitta den på http://epaper.mitti.se/edoris?tem=epaper_miuv  (sök på förra veckans tidning v 46 11/11-2014)

Nu är det snart tid för att göra julgodis. Jag kommer att lägga upp många recept på olika godsaker de närmsta veckorna. Jag har redan tillverkat och skrivit flera nya recept, fotat och njutit av godsakerna. Du kanske ska bjuda grannarna på glögg i adventstid och vill ha några enklare recept på egengjorda julgodisar. Håll utkik.

UncategorizedUlrica Grahl