Påskpraliner

Iderika_Tryck_2FIderika_09.jpg

Det känns ljuvligt med vår och att vårsolen värmer. Livet kommer tillbaka! För dig som planerar Möhippa eller ska fira brorsan som fyller år så är Pralintillverkning en mycket uppskattad stund tillsammans. Det blir alltid härlig stämning och mycket skratt. Ni får givetvis äta så mycket chokld ni önskar undertiden. Allt ni tillverkar får ni ta med hem och njuta av hemma. Ni kan komma till min lokal i Upplands Väsby eller så kommer jag hem till er.

Ta hand om din personal och era kunder med en Pralintillverkning. Alltid uppskattat nu under våren och sommaren, innan alla går på semester. Jag kommer gärna till din arbetsplats och har pralintillverkning tillsamans med er. Ni kan vara upp till 65 deltagare. Ni behöver inte vara i ett kök. De flesta är i en öppen yta eller i ett konferensrum Jag har med allt ni behöver inte tänka på nåt. Det blir riktigt trevlig och härlig stämning med chokladen i centrum. Maila mig så skickar jag gärna mer info.

Praliner i påsk! Det finns platser kvar på Pralintillverkning hos mig i påskveckan, för dig som vill ha egengjorda och handgjorda praliner i påsk. Ni får temperera choklad, gjuta i vackra formar, fylla med god ganache. vi gör också tryfflar från grunden och garnerar. Resultatet blir ljuvligt goda praliner att ta med sig hem tillsammans med recept. Ni får givetvis äta så mycket choklad ni önskar under tiden.

Måndagen den 14 april kl 18.30-21.00

Onsdagen den 16 apil kl 18.30-21.00

 

Njut av våren och choklad! Vårhälsningar från

Ulrica

www.iderika.com   tel: 070-7711193   ulrica@iderika.com