Nu är det äntligen dags för Chokladfestivalen

lakritspralin.jpg

I morgon öppnas dörrarna på Älvsjömässan för Bak & Chokladfestivalen. Ser verkligen framemot att möta alla förväntansfulla och chokladsugna besökare. Superkul! Min monter ligger direkt när man kommer in i B-hallen från huvudentrén.  B01:13. Det känns toppen. Jag byggde monter i går och stämningen var på topp. Jag bar in all choklad, hyllor och tavlor och började skapandet. I dag blir det att åka till mässan med alla praliner och se till att allt blir perfekt inför att dörrarna öppnas i morgon kl 11.00 Öppet 8-11 oktober.

Under mässdagarna är det Årets konditor, kladdkakerace, Dekorera cupcake, Chokladdekorationer, marsipanrosor och Årets pralin mm. Massor av roligt från scenen och väldigt mycket choklad. Program. Samtidigt på Älvsjömässan är det Hem&villa-mässan samt Underbara barn.

I min monter kommer vi prata och äta choklad, jag kommer sälja pralinformar och choklad för tillverkning och bakning. Självklart har jag laddat med massor av ljuvligt goda praliner. Jag har också försäljning av Nyttadesigns vackra förkläden

Pralinerna som jag tillverkat är galet goda, tycker jag:) Jag har gjutit en mörk pralin som en fin blomma som jag fyllt med härlig mörk ganache smaksatt med Fireball, denna coola dryck med maxad kanelsmak. En annan pralin är fylld med passionsfrukt och doppad i rostad kokos. Jag har också gjort en lakritspralin med len mjölchokladfyllning smaksatt med lakritspulver som jag doppat i saltad kakao och lakritspulver. En av mina favoriter är svartvinbärspralinen som är doppad i syrligt hallonsocker. En upplevelse att smaka.

Hjärtligt välkomna att besöka min monter B01:13

Vi ses!

UncategorizedUlrica Grahl