Lycklig av choklad

Ulrica-kök-e1497525237755.jpg

Nu går jag bara runt och ler. Jag har precis valt ut de fina guldbokstäverna till framsidan på min nya receptbok "Choklad För Själen". På fredag går den till tryck. Wohooo! Om en månad kommer boken till förlaget och jag kommer åka dit direkt för att hjälpa till att packa upp av nyfikenhet. Tänk nu är det nära! I eftermiddag ska jag tillverka praliner till en kund. Han har beställt en mörk pralin med mandellikör. Jag har gjort den förut och vet att den är galet god. Jag ska också göra några små söta kokospraliner att ge bort i morgon då vi ska på grillfest till några vänner.

Just nu när boken är klar och jag skuttar ut ur min bok-bubbla, känner jag direkt hur suget att testa nya fyllningar i praliner och skapa nya recept på desserter kommer smygande. Jag riktigt längtar till nästa vecka då jag ska skapa massor av sommargoda recept till min blogg.

Snart kommer semestertider för många och man unnar sig återhämtning och vila. Under semestern är det många som tar lite extra tid i köket och göra sommarluncher och gofika. Nu under sommaren kommer du att hitta en hel del inspiration här på min blogg så håll utkik.