Höststart med härlig chokladfrossa

1374067_553837594685217_798104482_n1.jpg

Nu är det choklad för själen fullt ut med härlig höststart hos Idérika. Nästa vecka 2-5 oktober är det äntligen dags igen för Bak- & chokladfestivalen på Älvsjömässan tillsammans med Hem & villa. Superkul och spännande. Mitt i smeten finns min monter dit du är hjärtligt välkommen. Säg till att du läst min blogg så bjuder jag på en pralinklubba och kaffe. Jag kommer prata och sälja choklad, pralinformar, pralinklubbor och många goda praliner. Mörk pralin med lakritskola doppad i syrligt gott hallonsocker, kokospralin med mjölkchoklad och rostad kokos, min goda vita pralin med passionsfrukt och många fler smaker. Nu är förberedelserna i full gång här i min chokladhåla. Packar formar, trycker upp reklam och fixar inför tillverkningen. Jag tillverkar pralinerna i sista stund så att de är helt färska och ljuvligt goda. Längtar till dörrarna slår upp nästa torsdag. Riktigt lycklig för min nya hemsida. Välkommen att besöka www.iderika.com Snart öppnar också min webbutik där jag säljer choklad, pralinformar från Chocolate world i 15 olika modeller. Allt från hjärtan, fjäril, rosor till coola pyramider, presentkort och fina förkläden från Nytta design.

Välkomna till en underbar chokladhöst!

UncategorizedUlrica Grahl