En liten paus i julyran

pau.jpg

Jag minns verkligen när jag var liten och mamma köpte polkagrisar till jul och la i en fin skål. I bland köpte vi i lösvikt polkagrisskruvar i någon fin konfektyraffär, det kändes riktigt lyxigt. Den känslan sitter verkligen kvar hos mig. Så fort jag ser polkagrisskruvar så köper jag en liten påse och använder som dekor på en jultårta eller häller upp i en vacker skål.

En liten paus i julyran kan vara bra mellan varven. Jag älskar att skiva listor på allt som ska göras. Ibland känns det till och med som om det är gjort bara jag skrivit ner det....märkligt. Jag gillar inte att röra till det för mycket, jag vill gärna ha lite pauser i bland och passa på att njuta av denna tid på året som jag älskar mest. I går blev pausen tillsammans med varm choklad med polkagriskross. Riktigt lyxigt och gott!

UncategorizedUlrica Grahl