Nyinvigning av min chokladverkstad

Rund+ask.jpg

Välkomna på Nyinvigningsfest med choklad & lyxiga cocktails
Torsdagen den 3 oktober

Öppethus kl 18-21Nu har jag äntligen byggt om med direktdörr till min chokladverkstad och nytt sortiment i hyllorna. Som jag längtat efter denna dörr! Det vill jag gärna fira tillsammans med er. Jag bjuder på choklad, exklusiv dryck och utlottningar av härliga priser.

Hyllorna är fyllda med underbart goda praliner i olika förpackningar. Exklusiv Valrhona-choklad i olika smaker men också Svensktillverkade marmelader, knäcke, hjortronmust, lakritsgranulat, blomsterströssel och massor av annat härligt ätbart.

Jag bjuder på chokladbuffé, kaffe och lemonad. Lyxigt besök av Henrik Baecklund, brand ambassador för Amarula Sweden som bjuder oss på mycket spännande urval av lyxiga Amarula-cocktails kvällen lång.

Hjärtligt välkomna!
Ulrica

Osa innan 28/9 på mitt facebook-event. Klicka här för att komma till eventet. Har du inte Facebook kan du svara via mail ulrica@iderika.com 

Choklad för själen, Vikingavägen 3, Upplands Väsby
Tel 070-7711193

Ulrica Grahl