Lyxiga påskägg i choklad fylld med handgjorda praliner

pås.jpg

Jag vill passa på att tacka er för allt stöd och hejarop jag fått från er sista veckan. Det betyder mer än ni kan ana i dessa dagar för en småföretagare som mig. Underbart om ni sprider detta rykte om mig till era grannar och vänner som också tycker om choklad.

Nu har jag börjat förbereda inför påsken med alla underbara praliner och tårtor som jag kommer tillverka till kunder. Jag älskar att tillverka lyxigt goda praliner till påsk. Denna påsk gör jag det med extra kärlek då jag vet att många behöver något utöver det vanliga under påsken.

Jag har förslag på påskpresent och påskägg. Fina pralinaskar fylld med lyxiga handgjorda praliner i olika smaker och underbara påskägg då ägget är i choklad och fyllda med lyxiga handgjorda praliner.

Smakerna på pralinerna just nu är; citron doppad i frostigt florsocker, blomma med passionsfruktsfyllning, randig pralin med mörk chokladganache smaksatt med havssalt och kolagömma, hjärta med champagnefyllning och rund fylld med Amarula doppad i mörk choklad och kokos

Det går också bra att beställa min ljuvligt goda påsktårta i choklad. Allt levererar jag hem till din dörr om du finns nära Väsby/Sollentuna eller om du önskar hämta i min verkstad.

Du kanske vill uppmuntra din personal eller en vän med ett lyxigt påskägg, kanske bjuda familjen på altanfika med chokladtårta under påsken eller bara njuta själv.

  • Påskägg i choklad fylld med 10 praliner packad i cellofan med påskband- Pris 180 kr

  • Lyxigt rund pralinask (i vårens pastellfärger) fylld med 12 praliner- Pris 180 kr

  • Påsktårta med chokladmousse och brownie-botten. 8-10-bitars- Pris 390 kr

  • Påsktårta med choklad- och hallonmousse dekorerad med bär, 12-bitar - Pris 450

Tack igen, ni är fantastiska!

Ulrica Grahl